Action Painting

Spetteren en gooien met verf, graffiti spuitbussen en verschillende soorten materialen en technieken. Onze schilderworkshop Action Painting zorgt voor de mooiste eindresultaten!

 

Met deze workshop maak je het hoofd even helemaal leeg. Door samen te spetteren en te gooien op doeken kom je dichter tot elkaar en deel je een mooie ervaring.

Deze creatieve en ongedwongen schilderworkshop levert ook nog eens de mooiste kunstwerken op voor aan de muur! Een schilderworkshop waarin je zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën tot mooie resultaten komt. Wordt jij de nieuwe Anton Heyboer?

Tijdens de anderhalf uur durende schilderworkshop kunnen deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Samen met verf spatten, gooien, druppelen en spuiten. Door middel van verschillende technieken en verschillende soorten materialen worden de deelnemers persoonlijk uitgedaagd en worden soms onvermoede talenten aangeboord.

 

Workshop Action Painting in het kort:

  • Lekker actief aan de slag
  • Ongedwongen schilderen
  • Werk samen op grote doeken of maak alleen een eigen kunstwerk
  • Gooi, spat, druppel en spuit verf, laat je creativiteit de vrije loop gaan
  • Wordt uitgedaagd d.m.v. het gebruiken van verschillende materialen en technieken
  • Tijdsindicatie: 1.5 uur

 

Prijs: vanaf € 36,50  per persoon exclusief BTW.

TIP: plan deze workshop in de lente- en zomermaanden en ga creatief buiten in het zonnetje aan de slag! We kunnen dit op veel verschillende soorten buitenlocaties verzorgen.

Offerte ontvangen?

Neem contact met ons op! Wij gaan graag voor je aan de slag met een passend voorstel voor jou uitje.

Mail ons