Combined Paintings

Tip voor een creatieve teambuildingsactiviteit  in het nieuwe jaar:  Uw speerpunten van 2019 als prachtig kunstwerk aan de muur! Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij, met als thema de speerpunten van komend jaar of juist de resultaten van afgelopen jaar.

Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij! Met acrylverf wordt er op kleine doekjes geschilderd. Uiteindelijk gaat dit samen één kunstwerk vormen. Belangrijke kernwoorden voor deze workshop zijn creativiteit, flexibiliteit en teamwork! Het af te beelden thema van het schilderij wordt meestal in overleg met de kunstenaar op voorhand bepaald. De kunstenaar bereidt het schilderij dan globaal voor, zo worden de contouren op de doekjes gezet. Tijdens de schilderworkshop krijgt iedereen een gedeelte van het schilderij. Goed overleg met de buurman of buurvrouw over de invulling is erg belangrijk, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe beter de individuele partjes uiteindelijk op elkaar aansluiten..

Onze kunstenaar maakt in overleg met jullie een mooi ontwerp zodat er wanneer alle doeken opgehangen worden een samenhang ontstaat. 

 

 

Deze activiteit kan bij bijna al onze workshops toegepast worden. Deze workshop is het beste te combineren met modern art, maar alle opties zijn mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De ontwerpkosten zijn eenmalig € 99, – + desbetreffende workshopkosten per persoon.

Optioneel kunnen we het kunstwerk ook voor jullie inlijsten. Mocht dit gewenst zijn dan maken wij graag een prijsopgave voor jullie. Wij werken met mooie houten baklijsten in verschillende kleuren.