Combined Paintings

Tip voor een creatieve teambuildingsactiviteit  in het nieuwe jaar:  Uw speerpunten van 2018 als prachtig kunstwerk aan de muur! Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij, met als thema de speerpunten van komend jaar of juist de resultaten van afgelopen jaar.

Deze activiteit kan bij bijna al onze workshops toegepast worden! Bij Combined Paintings maakt elke deelnemer zijn of haar eigen kunstwerk, die onderdeel is van een groter geheel!

Onze kunstenaar maakt in overleg met u een mooi ontwerp zodat er wanneer alle doeken opgehangen worden een samenhang ontstaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij! Met acrylverf wordt er op kleine doekjes geschilderd. Uiteindelijk gaat dit samen één kunstwerk vormen. Belangrijke kernwoorden voor deze workshop zijn creativiteit, flexibiliteit en teamwork! Het af te beelden thema van het schilderij wordt meestal in overleg met de kunstenaar op voorhand bepaald. De kunstenaar bereidt het schilderij dan globaal voor, zo worden de contouren op de doekjes gezet. Tijdens de schilderworkshop krijgt iedereen een gedeelte van het schilderij. Goed overleg met de buurman of buurvrouw over de invulling is erg belangrijk, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe beter de individuele partjes uiteindelijk op elkaar aansluiten..

Deze workshop is het beste te combineren met modern art, maar alle opties zijn mogelijk!

De ontwerpkosten zijn eenmalig € 99, –

 

Hier onder een aantal leuke voorbeelden uit de praktijk!