Combined Paintings

Combineer doeken met elkaar en maak op deze manier samen één groot kunstwerk. Wij zorgen voor een op maat gemaakt grafisch ontwerp.

Maak met elkaar van meerdere doeken 1 schilderij! Met acrylverf wordt er op kleine doekjes geschilderd. Uiteindelijk gaat dit samen één kunstwerk vormen. Belangrijke kernwoorden voor deze workshop zijn creativiteit, flexibiliteit en teamwork! Het af te beelden thema van het schilderij wordt meestal in overleg met de kunstenaar op voorhand bepaald.

Tijdens de schilderworkshop krijgt iedereen een gedeelte van het schilderij. Goed overleg met de buurman of buurvrouw over de invulling is erg belangrijk, hoe beter er wordt samengewerkt, hoe beter de individuele partjes uiteindelijk op elkaar aansluiten..

Vooraf aan de workshop gaan we overleggen over de invulling van het ontwerp. Onze kunstenaar gaat daar mee aan de slag en maakt een op maat gemaakt grafisch ontwerp voor jullie. Dit ontwerp verdelen wij over het aantal doekjes.

 

 

 

Prijs: vanaf € 36,50 per persoon exclusief btw.De ontwerpkosten zijn eenmalig € 150,00 en zijn inclusief een correctieronde. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Optioneel kunnen we het kunstwerk ook voor jullie inlijsten. Mocht dit gewenst zijn dan maken wij graag een prijsopgave voor jullie. Wij werken met mooie houten baklijsten in verschillende kleuren.