Filmaffiche

Ontspannen aan de slag met de workshop Filmaffiche! Samen met uw collega’s gaat u aan de slag om een groot filmaffiche te schilderen om een groot canvas doek. Een gezellige, ontspannen teamactiviteit op een inspirerende locatie: een echte bioscoop! 

Samen met uw collega’s of relaties gaat u aan de slag met grote doeken van 120×100 cm, originele filmaffiches, Amsterdam Acrylverf in de vorm van spuitbussen, stiften, markers en natuurlijk verf uit pot of tube. In groepjes van 4 personen gaat iedereen aan de slag om het affiche zo mooi mogelijk op het doek te krijgen. Met behulp van carbon papier zet u de poster in grote lijnen op het doek. De verdere invulling van het doek is aan de groepjes zelf. De groepen kunnen meerdere stijlen hanteren, denkt u aan Pop Art of meer aan de graffiti invalshoek met onze spuitbussen. Welk groepje weet het mooiste doek te creëren?

The Paint Experience heeft een ruime keuze in filmaffiches. Onze docenten zijn ervaren en kunnen de groepen begeleiden om tot een mooi en verrassend eindresultaat te komen.

Wilt u meer diepgang? Deel uw team in per genre! Laat met inschrijven op favoriete genre. Zo leren collega’s elkaar onderling kennen op een andere manier!

Deze workshop in het kort: 

  • kwalitatief uitstekende producten en materialen
  • ook geschikt als break-out workshop
  • informeel en ontspannen met elkaar te werk 
  • De workshop duurt anderhalf uur en is daarom 

The Paint Experience geeft deze schilderworkshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. The Paint Experience kan deze workshop voor u, geheel in stijl, in een theather of bioscoop verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Tevens kan The Paint Experience op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, lunch, diner tot overnachting.

Prijs op aanvraag, vanaf € 32,50 per persoon exclusief BTW.