Kunstkoe schilderen

Creëer met uw team een collectie van prachtige kunstobjecten voor op kantoor of als geschenk. Leuk als onderdeel van uw bedrijfsuitje of als onderbreking van een vergadering, met een mooi blijvend kunstwerk als aandenken! Onze koetjes van hoogwaardige kwaliteit maakt u onder begeleiding van één van onze professionele docenten. Een workshop met een eindresultaat om trots op te zijn! Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kan men zich heerlijk uitleven. 

Luxe kunstkoe (Keramiek)

Bij de workshop kunstkoe maken, beschildert en decoreert iedereen een eigen kunstkoe. De luxe variant (10×16 cm) is gemaakt van poly-resin (soort kunsthard), wat u wellicht kent van de beroemde CowParade koetjes. Dit materiaal tilt uw eindresultaat naar een hoger niveau! Maak uw eigen unieke design of kies uit één van de door onze docenten ontworpen ontwerpen. 

Prijs: Vanaf € 46,50 per persoon exclusief BTW.

Koe of kalf op ware grootte

Tevens is het mogelijk een koe of kalf op ware grootte te beschilderen. Deze koeien zijn gemaakt van kunststof en weerbestendig na het behandelen met een speciale lak. Hierbij is het mogelijk dat onze grafisch ontwerpster vooraf eerst een ontwerp maakt, passend bij uw wensen. Op deze manier bent u verzekerd van een prachtig blijvend kunstwerk, wat u met trots een mooie plek kunt geven, binnen of buiten!

Prijs: € 925,- voor een kalfje op ware grootte (kunststof)

Prijs: € 1.625,- voor een koe op ware grootte. (kunststof)

De deelnemers zullen in roulatievorm deelnemen aan de workshop.

Beschildert u liever een ander dier? Geen probleem, er zijn tal van mogelijkheden. Kijk eens bij ons aanbod van Paint Your Own Animal.