Mixed paintings

De fotomozaïek komt u vast bekend voor. Een fotomozaïek is een grote foto die wordt opgebouwd uit heel veel kleine foto’s. Als u er op een afstand naar kijkt, ziet u de grote hoofdfoto. Als u dichterbij kijkt ziet u de kleine foto’s, waarmee de hoofdfoto is nagemaakt. Een ontzettend leuke manier om meerdere doeken in 1 groot doek te verwerken!

Alle deelnemers schilderen hun eigen doekje van 30×40 cm. U kunt een thema ter inspiratie  meegeven, maar dit is niet noodzakelijk. Wanneer alle doeken klaar zijn, neemt the Paint Experience van elk doek een foto. U bepaald zelf de hoofdfoto, denkt u bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf. Alle beschilderde doeken vormen samen uiteindelijk 1 groot doek met uw eigen hoofdfoto. Dit doek kunt u een mooie plekje geven binnen uw bedrijfspand. Een leuk aandenken aan deze workshop! 

De deelnemers kunnen op deze manier ook de door hun geschilderde doekjes als aandenken meenemen naar kantoor of huis. U slaat twee vliegen in 1 klap! Het canvas met de mozaïek wordt bij u op kantoor geleverd. Er zijn diverse afmetingen mogelijk. De workshop bieden wij aan vanaf €35.  Dit is incl. het eindresultaat van 60×70 op canvas. Andere wensen kunnen altijd besproken worden

The Paint Experience geeft deze schilderworkshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. The Paint Experience heeft volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Tevens kan The Paint Experience op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, lunch, diner tot overnachting.