Online Painting

Thuis-schilderworkshops voor een creatieve teambuildingsessie!

Nu iedereen veelal thuis aan het werk is, kan het lastig zijn om de team spirit erin te houden. The Paint Experience heeft daar een leuke oplossing voor bedacht! Wij introduceren… de thuis-schilderworkshops!

Perfecte manier van teambuilding

Die past bij een periode van thuiswerken. Na het boeken van de workshop, bezorgen wij alle benodigde materialen bij deelnemers, denk aan een canvas doek, penselen, verf en het voorbeeld ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Combined Paintings, in het kader van teambuilding. Iedere deelnemer schildert een onderdeel van het uiteindelijke kunstwerk. Ieders schilderij moet dus matchen met de omliggende doeken, anders klopt het eindresultaat niet. Heb je de juiste kleur verf gebruikt? Wie heeft zich goed aan het voorbeeld gehouden? Wie heeft goed samengewerkt? De middelen staan vrij, je mag met elkaar face-timen, bellen of je gaat in een video call met de hele groep. Alles voor het beste resultaat! Nieuwsgierig? 

Workshops

De thuis-schilderworkshop, vanaf 10 personen boekbaar, kan ingevuld worden met onze workshop Combined Paintings en Pop-Art.
En dit mag jij verwachten:

  • Pakket met benodigde materialen voor elke deelnemer;
  • Materialen worden door ons bij iedereen thuisbezorgd;
  • Handleiding met een uitgebreide uitleg en tips & tricks;
  • Anderhalf uur lol en gezelligheid met je collega’s;
  • Teamspirit momentje;
  • Een tof eindresultaat, dat, indien gewenst, na de ‘corona-tijd’ door ons kan worden ingelijst.

Prijs: vanaf € 35,00 per persoon exclusief BTW. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel.

Nieuwsgierig geworden?

We maken met plezier een op maat gemaakt voorstel!