Spoedcursus Creatief Denken

Deadlines op het werk, vastzitten in een project, problemen binnen een team, wat is het fijn als je daar op commando creatieve oplossingen voor kunt bedenken. Het mooie van dit probleem: uit steeds meer studies blijkt dat creativiteit maakbaar is! The Paint Experience helpt u daar graag bij, met haar Spoedcursus Creatief Denken.

Onze toegepast psychologe neemt u mee in een wereld van creativiteit in werk. Waarom moeten we creatief zijn? Moeten we eigenlijk wel creatief zijn? En hoe doen we dat dan? Samen met uw collega’s gaat u uw eigen creativiteit op de proef stellen met een aantal oefeningen. Een mooi onderwerp om onderling de discussie aan te gaan en dichter tot elkaar te komen. Wat later op de dag weer terugkomt in het samen schilderen bij de schilderworkshop

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

 • Waarom creativiteit in werk?

 • Het creatieve brein

 • Persoonlijkheid en creativiteit

 • Collectieve creativiteit vs. individuele creativiteit

 • Maakbaarheid van creativiteit

  Deze onderwerpen zullen op een luchtige manier worden besproken en gaan gepaard met oefeningen die uw ‘out-of-the-box’ denken zal stimuleren! Dit is een globale indruk van de workshop en zal worden aangepast aan de tijd en groepsgrootte. Indien gewenst kunnen er stellingen worden gebaseerd op basis van de gelegenheid. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe visie of werkwijze binnen het team.

  Deze spoedcursus duurt 1 uur en is te combineren met één van onze schilderworkshops.

  NU VOOR DE INTRODUCTIEPRIJS VAN 299,00 per 20 personen