Word Art

Wie kent ze niet, de letters en cijfers die tegenwoordig veelvuldig worden toegepast in interieurs. Decoratief, veelzeggend en stijlvol. Kortom; letters en cijfers zijn hot! Boek daarom nu de schilderworkshop WordArt en decoreer uw eigen unieke letters en cijfers.

Bent u op zoek naar een originele, creatieve schilderworkshop als bedrijfsuitje of creatieve sessie tijdens een vergadering? Ook dan is WordArt de oplossing! Laat de deelnemers bijvoorbeeld de kernwaarden van uw bedrijf schilderen en hang deze woorden op een centrale plek binnen uw bedrijfspand. Deze workshop dient voor meerdere doelen; de deelnemers hebben een fantastische workshop beleefd, uw kantoor is weer een kunstwerk rijker en nieuwe en bestaande klanten weten bij binnenkomst gelijk waarvoor u staat! 

The Paint Experience gaat verder dan alleen het schilderen met verf. Tijdens deze workshop zijn er materialen als kralen, zaagsel, stoffen en gekleurd zand beschikbaar. Uiteraard wordt de schilderworkshop begeleid door onze professionele docenten. Zij leren u diverse technieken, zodat de letters niet alleen beschilderd en versierd worden, maar dat zij omgetoverd worden tot ware kunstobjecten! De letters en cijfers zijn van papier-maché en kunnen in diverse maten geleverd worden.

Workshop WordArt in het kort:

  • Decoratief, veelzeggend en stijlvol
  • Leer diverse schilderstechnieken van onze professionele docenten
  • Tijdsindicatie: 1,5 uur

Er zijn ideeën genoeg! Wat dacht u van het decoreren van uw eigen kantoornummer of naam? En leuk voor de kerstperiode is het decoreren van de letters XMAS, welke in ieders huiskamer kunnen pronken. 

Prijs op aanvraag: Vanaf €32,50 per persoon exclusief BTW