Workshops

Kies de workshop die bij u past!

Een kleine greep uit ons aanbod om u te helpen een geschikte keuze te maken. Komt u er niet uit? Dan kan u ons gerust even mailen of bellen! Wij geven graag advies op maat.

Op zoek naar iets meer diepgang?

Boek onze spoedcursus Creatief Denken met onze Toegepast Psycholoog om net iets meer diepgang te geven aan uw schilderworkshop. Of wat dacht u van een brainstormsessie waarbij jullie samen de kernwaarden van jullie bedrijf visualiseren? Het kan bij The Paint Experience! Op zoek naar iets specifieks? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. 

The Paint Experience organiseert deze workshops in heel Nederland, op inspirerende locaties. The Paint Experience heeft volop ideeën en contacten, om voor u een ideale locatie te verzorgen. Aangezien de locatie voor de workshop geheel vrij te bepalen is, kunt u ook zelf een locatie aandragen. Tevens kan The Paint Experience op locatie diverse zaken voor u regelen: van borrel, lunch, diner tot overnachting.

Neem eens een kijkje op de website van ons moederbedrijf Events2be! Wij nemen de zorg van het organiseren van uw gehele event uithanden.