Workshops

Kies de workshop die bij u past!

Een kleine greep uit ons aanbod om u te helpen een geschikte keuze te maken. Komt u er niet uit? Dan kan u ons gerust even mailen of bellen! Wij geven graag advies op maat.
Adviseer mij

Action Painting

Met deze workshop maak je het hoofd even helemaal leeg. Door samen te spetteren en te gooien met verf op doeken komen jullie dichter tot elkaar en delen jullie een mooie ervaring. Deze creatieve en ongedwongen schilderworkshop levert ook nog eens de mooiste kunstwerken op voor aan de muur! Een schilderworkshop waarin je zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën tot mooie resultaten komt..

Modern Art 

Een schilderworkshop die zich onderscheid van anderen! In een ontspannen setting ga je moderne kunstwerken maken op grote of kleine doeken. Jezelf even heerlijk uitleven met plamuurmessen, rollers, schrapers, schildersmessen, normale penselen en nog veel meer.

Kunstkoe

Maak je eigen kunstobject in de vorm van een koe onder begeleiding van professionele docenten. Een gezellige workshop die jullie kantoor opfrist met deze verrassende kunstobjecten.

Ontwerp je eigen unieke design of kies uit een van de door onze docenten gemaakte ontwerpen. Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kan men zich heerlijk uitleven.

Combined Paintings

Combineer doeken met elkaar en maak op deze manier samen één groot kunstwerk. Belangrijke kernwoorden voor deze workshop zijn creativiteit, flexibiliteit en teamwork. Het af te beelden thema van het schilderij wordt in overleg met de kunstenaar op voorhand bepaald samen met jullie.

Pop- Art

Wat is er nou leuker dan een zelfportret aan de muur in Pop Art stijl? Vooraf dienen jullie ons een digitale portretfoto toe te sturen die wij op de computer bewerken tot een Pop Art versie. Vanaf dit voorbeeld gaan jullie aan de slag. Ga je voor een typisch kleurrijk doek of meer voor een ingetogen versie? Aan jou de keuze!

Chain Painting

In de workshop Chain Painting draait het om creativiteit, overdracht en teambuilding. Aan de hand van de door jullie gekozen thema’s gaan jullie samen aan de slag om in teams een meesterwerk maken. Goed overdragen is van groot belang tijdens deze workshop..

Overige workshops

Samen met je collega’s een filmaffiche ontwikkelen of liever een leuke en praktische kunstkruk beschilderen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij denken graag met jou mee voor de perfecte en meest kunstzinnige invulling van de dag. Naast de bovengenoemde workshops bieden wij ook nog andere creatieve invullingen voor jullie dag.

Filmaffiche

Ontspannen aan de slag met de workshop Filmaffiche! Samen met uw collega’s gaat u aan de slag om een groot filmaffiche te schilderen om een groot canvas doek. Een gezellige, ontspannen teamactiviteit op een inspirerende locatie: een echte bioscoop!

Word Art

Wie kent ze niet, de letters en cijfers die tegenwoordig veelvuldig worden toegepast in interieurs. Decoratief, veelzeggend en stijlvol. Kortom; letters en cijfers zijn hot! Boek daarom nu de schilderworkshop WordArt en decoreer uw eigen unieke letters en cijfers.

Paint your animal

Beschilder uw eigen kunstobject in de vorm van een door u gekozen dier. Onder begeleiding van onze professionele docenten is een mooi resultaat gegarandeerd! Er is een ruime keuze in dieren, wat dacht u van een olifant of een giraffe? Ook een spaarvarken en een paard behoren tot de mogelijkheden!

Mixed Paintings

De fotomozaïek komt u vast bekend voor. Een fotomozaïek is een grote foto die wordt opgebouwd uit heel veel kleine foto’s. Als u er op een afstand naar kijkt, ziet u de grote hoofdfoto. Als u dichterbij kijkt ziet u de kleine foto’s, waarmee de hoofdfoto is nagemaakt.